Gabbiano is een gerenommeerd urban merk uit Amsterdam geijkt op het Italiaanse vakmanschap. Wat begint met decennia lange ervaring in de modebranche, een groepsreis door Toscane en de schoonheid van het Italiaanse dorpje Gabbiano, groeide het idee van een spijkerbroekenmerk snel uit naar een complete kledingcollectie voor herenmode. Samen gevat is Gabbiano een trendy herenkleding merk met een moderne look en stoere urban street stijl.

Als Urban Lifestyle kledingmerk brengt Gabbiano sinds 2011 een volledige modecollectie voor mannen op de Nederlandse markt. Men richt zich op de mannen en jongens die zich willen onderscheiden van de massa en kwaliteit waarderen. De trendy collectie bestaat onder meer uit denim jeans, sweaters, vesten, longsleeves, overhemden, T-shirts, polo’s, colberts, jassen en shorts.

Gabbiano staat bekend om zijn creativiteit, innovatieve designs, hoogwaardige materiaal gebruik en een goede prijs kwaliteitverhouding.

De collectie is geïnspireerd op de moderne Italiaanse modestijl en richt zich op stoere, avontuurlijke en veelzijdige mannen die van het leven genieten. De modebewuste man die behoefte heeft aan moderne stijlvolle vrijetijdskleding van kwaliteit, met perfecte fit en volledig handgemaakt en gecombineerd met sprekende bedrukkingen zoals fashion graphics, geborduurde badges, metalen of rubberen emblemen en patches. Deze ingrediënten maken van Gabbiano een smaakvol modemerk met een trendy stijl en oog voor detail.

Wij van Kerels Mannenmode zijn blij met een merk als Gabbiano.